Vi får besøk av dyktige og inspirerende Silje fra Attic i Drammen til å undervise sin signaturklasse YogaBliss. Dette er en workshop for alle nivåer, ny som erfaren. Dette blir en fantastisk fredag i kalde februar og en herlig inngang på helgen.

Silje Brun underviser daglig på Attic i Drammen og er ansvarlig for Yoga og Pilates avdelingen der. Hun har 15 års erfaring som instruktør i både yoga og pilates, og er sertifisert både Pilates og Yoga lærer. Hennes bakgrunn i Yoga var opprinnelig Asthanga Yoga med to fordypninger på 200 og 300 timer med blant annet Alexander Medin. Hun har over mange år deltatt på mange forskjellig workshops, fordypninger og yoga reiser med internasjonale kjente lærere både i inn og utland. I senere år har Vinyasa Yoga og Yin yoga fått større plass, da kropp og sinn har hatt behov for et annet møte med yoga. Hennes klasser inneholder en opplevelse av å jobbe med hele menneske. Hvor kropp, sinn, pust og flyt flettes sammen i en helhetlig opplevelse.

Yoga bliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause fra en hektisk hverdag.
Dette er en rolig klasse som passer for alle, hvor vi bruker tid på å lande og roe helt ned.  Fokuset blir på pusteøvelser (pranyama), myk flyt med sekvenser på gulvet, hvor vi gir kroppen tid til å åpne opp og slippe stress og spenninger.
Vi blir lengre i yin posisjoner ( asanas) hvor vi fokuserer på å la pusten komme helt til.
Det blir spesielt fokusert på å åpne opp i skuldre, rygg og hofter, hvor mye stress og spenninger setter seg.
Forvent en klasse med rolig og behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Eteriske oljer blir brukt under hele klassen for å forsterke opplevelsen. God avspenning med avsluttende nakke massasje.
Det vil bli servert varmende te og snacks i etterkant.