AshtangaMix torsdag

Velkommen til AshtangaMix med Wivi. Det som skiller AshtangaYoga 1 og Mix, er varigheten på timen samt at du på Mix har lenger tid til å lære nye stillinger. Denne klassen er ledet frem til sittende, for deretter veilede dere videre til avsluttende eller flere øvelser.
AshtangaMix passer for deg som har fulgt intro kurs eller har erfaring i Ashtanga Yoga. Denne klassen ledes på klassisk vis med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit.

 

Kategori:

Beskrivelse

Velkommen til AshtangaMix med Wivi. Det som skiller AshtangaYoga 1 og Mix er varigheten på timen samt at du på Mix har lenger tid til å lære nye stillinger. Denne klassen er ledet til sittende for deretter veilede dere videre 1-1.
AshtangaMix passer for deg som har fulgt intro kurs eller har erfaring i Ashtanga Yoga. Denne klassen ledes på klassisk vis med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit. Dersom du har hatt en pause fra AshtangaYoga så kan vi også anbefale introkurset onsdag 18.00 med Beate.  I våre ashtanga klasser så prøver vi å gi dere alternativer om dere har skader eller trenger modifiseringer. Spør oss om du er usikker på hva du bør velge.