YogaBliss torsdag

YogaBliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause fra en hektisk hverdag og gjøremål. Klassen varer i 60 min.
Dette er en rolig time som passer for alle, hvor vi bruker tid på å roe ned. Vi har fokus på pusten og rolige øvelser hvor vi gir kroppen tid til å åpne opp og slippe stress og spenninger. De fleste øvelsene gjøres liggende og sittende og vi lar pusten komme til.
Velkommen til en time med behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Klassen passer alle nivåer, uansett alder og erfaring.
Kategori:

Beskrivelse

YogaBliss er en klasse som har som mål å gi kropp og sinn en velfortjent pause fra en hektisk hverdag og gjøremål. Klassen varer i 60 min.
Dette er en rolig time som passer for alle, hvor vi bruker tid på å roe ned. Vi har fokus på pusten og rolige øvelser hvor vi gir kroppen tid til å åpne opp og slippe stress og spenninger. De fleste øvelsene gjøres liggende og sittende og vi lar pusten komme til. Vi bruker både bolstere/blokker for å støtte oss i de ulike stillingene. Det blir spesielt fokus på å åpne opp i skuldre, rygg og hofter, da mange opplever at stress og spenninger i denne delen av kroppen. Vi bruker diffusere med eteriske oljer for å støtte opp stemningen i salen.
Forvent en time med behagelig musikk, dempet lys og myk veiledning som vil hjelpe deg å lande i din egen pust, kropp og sinn. Klassen passer alle nivåer, uansett alder og erfaring.