Velkommen til YaYoga, ditt lokale yogastudio i Holmestrand. Vi tilbyr både kurs, medlemskap, klippekort og drop in. Du må logge deg inn i vår nettbutikk Punchpass for å kjøpe det du ønsker. Er du usikker på hva du skal velge, bare spør oss. Velkommen på yoga. I sommer tilbyr vi sommer yoga og BryggeYoga, sjekk timeplan for informasjon.

Yogakurs høsten 2023 legges ut i juni.

MykYoga 60 min (drop in)

MykYoga er en ypperlig time for deg som ønsker en myk og rolig yogaform, med fokus på styrkende og mykgjørende øvelser samt rolige solhilsner. God fokus på pust og avspenning og en klasse som passer alle nivåer. Vi avslutter hver time med avspenning til inspirerende og beroligende musikk.

YinYoga 60 og 75 min (drop in)

YinYoga er en rolig yogapraksis der vi er stillingene over tid. Vi påvirker kroppens ledd, ligamenter, sener, muskler og bindevev til å bli mer åpne og myke, samtidig som leddene styrkes. YinYoga er rolig og myk praksis som bringer kroppen i en meditativ tilstand og hjelper oss å roe ned i en tid der alt går fortere og fortere. Vi har tid og rom til å rette bevisstheten mot pusten og kroppen, og tillater stunden å være akkurat som den er.

HathaYoga 90 min

Klassisk yoga er en yogaform som arbeider med alle deler av kroppen. Den dekker både det fysiske og det mentale gjennom blant annet fysiske øvelser, pusteteknikker, mental trening/ mindfulness, avspenning og meditasjon.

Du får strukket muskler og bindevev, du får økt muskelstyrke, økt bevegelighet og stimulerer blod- og energigjennomstrømning i kroppen. De fysiske øvelsene utføres på det nivået du er på, noe som igjen betyr at alle kan gjøre yoga. Yoga henvender seg like mye til den aktive og trent. Avspennings- og konsentrasjonsteknikker er andre elementer som sammen med de fysiske øvelsene og pusten danner en helhet i klassisk yoga.

AshtangaYoga klasser:

Vi tilbyr ulike ashtanga klasser hos oss

AshtangaYoga Intro

NYTT KURS STARTER HØST 23. AshtangaYoga har opprinnelse fra Mysore, India og er en veldig populær yogaform som passer for alle som trives med å være fysisk, bli varm og sliten og har lyst til å bygge opp både styrke og mykhet i kropp og sinn. Denne klassen passer alle uansett alder, form og kjønn.

AshtangaYoga 1-75 min (bør ha erfaring)

AshtangaYoga nivå 1 er for deg som har fulgt et nybegynner kurs, har litt erfaring eller rett og slett liker en ashtanga klasse som varer i 60 min. Denne klassen blir ledet rolig og stødig hele den stående delen av ashtanga serien, med solhilsen a og b, samt alle de kjente øvelsene. Du blir videre ledet så langt vi klarer på 60 min og vi avslutter alltid med de 3 siste øvelsene.

AshtangaYoga Mix-75-90 min (nivå erfaren)

AshtangaYoga mix på tirsdag passer for deg som har fullført et nybegynner kurs eller har erfaring med ashtanga yoga. Vi underviser såkalt halve primary series med flyt, tellinger og god energi. Klassen undervises etter klassisk ashtanga metodikk med åpningsmantra, samt tellinger på sanskrit. Etter navasana/båten vil lærer veillede deg videre enten til avsluttende øvelser i ditt eget tempo eller om du fortsetter med såkalt mysore/egenpraksis om du ønsker det og kjenner til det. Det er god flyt og energi i klassen og du vil oppnå økt styrke og smidighet.

AshtangaMysore 90 min (nye og erfarne)

Dette er den tradisjonelle måten og praktisere Ashtanga yoga på. Her holder man på i sitt eget tempo og man gjør så mye man kan. Hvis man er helt ny til yoga vil man lære noen grunnleggende stillinger og derfra gradvis lære mer. Timen passer for alle.