ashtanga helg

Wivi Aulesjord

Wivi har lang erfaring innen trening og helse fra S.A.T.S og Puls, og utdannet seg i 2012/2013 på www.puroyoga.no hos R. Alexander Medin som ashtanga yoga instruktør 200 timer. Wivi har SAFE trener kurs gjennom S.A.T.S og utallige andre kurs innen gruppetrening.

Wivi har praktisert med flere kjente Ashtanga instruktører som; R. Sharath Jois, Kino MacGregor, Tim Feldmann, Maria Boox, Mark Robberds, Laruga, David Robson, David Swenson og Petri Raisanen, i tillegg til at har hun flere ganger vært i India for å fordype seg i Ashtanga.

Wivi underviser etter klassisk ashtanga yoga prinsipp kombinert med trygghet og humor, hvor man kan slappe av uansett hvor man er i praksisen.

Beate lotus

Beate Håvet

Beate har utdanning i AshtangaYoga 200 timer fra Hi yoga og nå fra VinyasaYoga 100 timer. Beate jobber til daglig med regnskap og elsker følelsen yoga gir.

Beate underviser med trygghet og rolig veiledning, og evner å kombinere yogaøvelsene også til musikk i VinaysaYoga som er en ny time hos oss.

Beate reiser jevnlig til Nøsen yogasenter for mer påfyll.

IMG_8995

Kajsa Mikkelsen

Kajsa fullførte i 2020 Ashtanga fordypningsutdanning med R. Alexander Medin på Nøsen Yoga senter. Kajsa jobber til daglig i barnehage og er opprinnelig svensk, men ser på seg selv som norsk. Kajsa har en daglig ashtanga praksis og har har akkurat startet på intermediate advanced b som i seg selv er ganske imponerende og underviser med en tilstedeværelse og ro som skaper en god energi i rommet. I tillegg har Kajsa utdannet seg i yin yoga som hun også underviser.
Kajsa har deltatt på workshops med David Robson og Jelene Vesic, Astrid Holte Østbye, Tarek og Leah og Petri.
Kajsa har nydelige justeringer og veiledninger og alle føler seg sett på hennes klasser. Med en ydmyk og varm måte tar hun vare på våre kunder.
Linda portrett 2 farger

Linda S. Andersen

Linda har praktisert yoga siden 2009, hovedsakelig HathaYoga (klassisk yoga) og praktiserer i tillegg YinYoga. Linda har lærerutdannelse på 200 timer ved The International Sivananda Yoga Vedanta Centre, London, og har i dag en stødig HathaYoga praksis. Linda har også fullført Yoga Nidra utdanning.
Linda er typisk nordlending med glimt i øyet og god humor, og underviser med varme og energi. Du vil bli sett og føle mestring uansett utgangspunkt til yoga. Linda er også ansvarlig for yoga for kreftoverlevende fremover.