Jeg satt på hytta på Holmsbu siste uke i mai, og drodlet litt med tanken om hvem jeg kunne invitere til YaYoga og hvem som ville komme til Holmestrand! For å være ærlig er vel ikke Holmestrand satt på verdenskartet enda og mange har ikke hørt om byen en gang… Men mange i vår verden ( ashtanga yoga verden) kjenner til David og Jelena, både gjennom Davids flotte mysore program i Toronto, hans fantastiske workshop og styrke og ikke minst deres sjarmerende instagram kontoer hvor deler både hverdagslig opplevelser og yogainspirasjon! Jeg har hatt gleden av å praktisere med David i Stockholm for noen år siden, og lærte utrolig mye på kort tid både om flyt i ashtanga praksis og ikke minst hvordan praktisere ashtanga uten å skade seg, og min mann var så heldig å være med disse to sjarmtrollene i Thailand, Samahita Retreat i januar og var så happy etterpå! PS: han er relativt nybegynner!

Med det som bakgrunn bestemte jeg meg for å sende de en e-post og få timer etter fikk jeg svar at ja, de kunne faktisk komme 21 september i år!! Hjelpe seg, det var raskere enn antatt og jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg skrev at «ja, kom kom»! Det var litt crazy følelse, men jeg hadde lenge ønsket å få en av de «kjente» ashtanga lærerne til YaYoga, da jeg har mye glede av selv å gå på workshop utenlands og i Norge. Men vet at ikke alle har mulighet til å reise for å møte de! Nå trenger dere ikke reise langt, kun en snau time fra Oslo, toget stopper rett ved YaYoga på den nye fantastiske togstasjonen, og hotellet ligger rett ved yogastudio med stranden som nærmeste nabo. Her får du yoga og småby idyll i en og samme helg! HVOR FANTASTISK ER IKKE DET?

Workshopen fylles raskt opp og det gleder meg utrolig at mange vil være med på dette eventyret! Workshopen passer for deg som er kjent med Ashtanga, men du trenger ikke være avansert eller veldig erfaren i det hele tatt. David og Jelena møter deg akkurat der hvor du er! Du vil føle deg sett, trygg og inkludert! Kjøp din plass her!  http://yayoga.no/yogakurs/workshop-med-david-robson-og-jelena-vesic/

NAMASTE PEOPLE! 

David Robson and Jelene Vesic. Ashtanga Yoga.