Vi er godt over halvveis på denne retreaten på vakre Purple Valley, Goa! Turen ned hit gikk utrolig smertefritt med Qatar Airways, etter vår mening et av de bedre flyselskapene å fly hit til India. Vi landet i varme Goa midt på natten, og heten slo mot oss når vi kom ut. Wivi har vært her tidligere i januar, og da er det en litt annen varme. Nå er nærmer det seg sommeren og varme og fuktigheten kan føles overveldende på oss «kalde nordboere» .

De første 2 nettene tilbrakte vi i vakre Palmgrove Beach Resort på Goa http://www.palmgrovebeachresort.com, som svenske Eva eier og det er virkelige «heaven on earth»»! Vi koste oss med henna tatoveringer, sol og nydelig indisk mat i vakre omgivelser. Før vi satte nesen mot litt «tøffere hverdag… » på Purple Valley Yoga Retreat, stedet for alle som elsker Ashtanga Yoga. De inviterer de beste Ashtanga lærerne hit, og du får masse læring og nye venner!

Lørdag 2. mars sjekket vi inn på Purple Valley Yoga, http://www.yogagoa.com! 

Purple Valley ligger nesten midt i jungelen og oppleves utrolig eksotisk, og det fikk vi bekreftet med ikke mindre enn 7 gule frosker på rommet. Heldigvis har vi ikke sett de siden første kvelden. Lørdag kveld var vi spente på søndagens ledet klasse i varme og hete omgivelser. Så vi sov litt urolig, men sto opp 5.30 dagen derpå og som vanlig starter vi yogiser dagen med vann og sterk kaffe. » No coffee, no prana» Sharath Jois.

Nina og Wivi i India.