Når vi har åpen uke, har vi fokus på å skape så gode opplevelser som mulig for de nye og selvfølgelig de «gamle» yogisene hos oss. Vi ønsker at YaYoga skal være noe for alle, du trenger ikke være hverken spirituell eller myk for å komme på yoga hos oss. Du kan komme med ditt gamle treningstøy og bare møte opp. Vi hjelper deg i gang, vi har matter og vi byr på oss selv med humor og enkelthet. Yoga skal være gøy, ikke alvorlig.. Det har vi nok av i livet ellers. Denne uken har vi prøvetimer på blant annet den nye klassen Yin & Yang Yoga onsdager 18.00. YaYoga har så ivrige yogalærere som konstant utvikler seg og tar utdannelse. Marit skal starte Yin & Yang utdannelse i 2019 og Anita skal ta mer vinyasa med aruyuveda som fokus. Wivi og Beate har nok med å reise til India med 17 damer og 2 menn i mars! Det blir helt fantastisk! Wivi gleder seg stort til å vise frem Goas vakre strender, Goas etter hennes mening vakreste hotell https://www.palmgrovebeachresort.com og spre yoga glede!

I februar er vi så heldige at Bertine Zetlitz og Vedran Mihic kommer til YaYoga en hel dag for å lede oss gjennom Ashtanga yoga primary series, snakke om filosofi på en ujålete måte og lære bort teknikker som vi kan ha glede av i vår daglige yogapraksis. Hold av lørdag 2. februar for en inspirasjonshøydere! Du trenger å ha 1 ashtanga kurs for å delta, da vi ikke har helt tid til helt nybegynnere. Men du er heldig da, vi har intro kurs i ashtanga hele januar. Oppstart med Wivi tirsdag 18.00!

Yoga er forening av sinn og kropp, og vi ønsker at alle skal finne en ro vår hektiske hverdag og ha en helsemessig frisk kropp som hjelper oss til de daglige gjøremål og leve et så godt liv vi kan! Yoga er mer enn en treningsform, vi kobler oss på pusten vår på en helt unik måte. Kom til oss og prøv! Namaste good people!